img

Progresiv Interactiv este un eveniment aplicat, cu informații custom made pentru jucătorii din retailul independent, precum eficientizarea businessului, fidelizarea clienților, regândirea strategiei promoționale, dar și tactici de diferențiere ca metodă de a rezista într-o piață extrem de competitivă.

Pe lângă informațiile relevante și cu aplicabilitate directă în business, Progresiv Interactiv facilitează interacțiunea și parteneriatele retailerilor cu furnizori de bunuri și servicii, dar vine și cu soluții pentru dezvoltarea afacerilor din comerțul local.


Progresiv Interactiv are ca scop identificarea unor soluții la principalele probleme cu care se confruntă managerii și administratorii de magazine alimentare și stabilirea atuurilor pe care magazinele independente le au în fața marilor lanțuri de retail și pe care le pot folosi în climatul concurențial actual.

img

Lansată pe piață în 1999, Revista Progresiv are ca obiectiv principal facilitarea comunicării și a parteneriatelor între retaileri și furnizorii de bunuri de larg consum, iar Progresiv Interactiv vine ca răspuns la această nevoie din piață.

Dincolo de acest scop declarat, Progresiv Interactiv își propune să aducă soluții practice la problemele retailerilor independenți, dar și să contribuie la dezvoltarea comunității de afaceri din piața de retail & FMCG.

Parteneri
Envipco
Danone
Tchibo
Fuchs
bergenbier
Areon
transart
magister
Loncolor
Nordic Food
Oblio
Alpin
Diana
Macromex
Evo Store Concept
genesis